Nick Scheepers geboren op 19 augustus 1998 had reeds op 11 jarige leeftijd “een bepaalde feeling “ met house en dance muziek. Op 13 jarige leeftijd kocht hij zijn eerste DJ set en begon zo met het aan elkaar mixen van house beats van verschillende genres van House en Dance muziek in zijn studio op de zolder.

Op 14 jarige leeftijd was DJ Nick Stylzz meer en meer te bewonderen op feestjes en tienerfeestjes en werd zijn studio steeds meer voorzien van professionele apparatuur.

In 2013 organiseerde Nick al een eigen feest in Xanadu te Heeswijk en mocht hij het festival openen op : Festival Brandhout tijdens de “Teensparty”. Inmiddels is Nick ook al druk bezig met het maken van eigen House en Dance Muziek. Tevens is de apparatuur al zo professioneel dat u DJ Nick Stylzz kunt inhuren inclusief benodigde apparatuur en speakers voor een geslaagde avond vol Dance/House Muziek.

Toekomst perspectief is om uiteindelijk op de grote festivals te draaien en in discotheken en clubs “and make a living out of a hobby” !